Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tudnám gyakorolni a...

Hogyan tudnám gyakorolni a hallott szövegértést?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy itthon nincs lehetőségem rá, a tanár meg le se szarja az egészet, semmi anyagot nem hoz be ehhez a témához. Esetleg interneten tudtok valami jó oldalt? Légyszíves segítsetek nagyon fontos lenne.
2009. ápr. 18. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
neten nem tudok, de veszel egy kazattát angol német egy csomó van a boltokban és igenis otthon hallgatod, a kérdésekre a megoldókulcs is benne van, és ott megnézed, ha semmit nem értellé belőle, akkor meg a szöveget olvasd is el, az is benne van a könyvban, ami van a kazettához és így lehet fejlődni, fontos, hoyg az adott témájú szö9veghez legyen szókincsed, ha nincs akkor eleve veszett ügy, előtte a szókincset vedd át.
2009. ápr. 18. 15:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én innen készültem a középfokúra, 15-ből 13 pont lett!

Miután kitöltötted a tesztet, meg lehet nézni, hogy mi volt a pontos szöveg, érdemes úgy is meghallgatni a végén, hogy nézed is.

A teszten kívül még jó néhány feladat van a szöveg feladataival. Próbáld ki!

2009. ápr. 18. 15:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D
2009. ápr. 18. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
töltsd le az érettségiket (ha nyelvvizsgára készülsz, akkor az emelt szintet) ott mp3ban le lehet tölteni a hangot és van megoldókulcs is
2009. ápr. 18. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Könyvtárból is lehet kölcsönözni ki kazettát, illetve sztem a legjobb megoldás az filmnézés, adott nyelven, magyar felirattal;)

-Pet-

2009. ápr. 18. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!