Hogyan tudnám gyakorolni a hallott szövegértést?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy itthon nincs lehetőségem rá, a tanár meg le se szarja az egészet, semmi anyagot nem hoz be ehhez a témához. Esetleg interneten tudtok valami jó oldalt? Légyszíves segítsetek nagyon fontos lenne.2009. ápr. 18. 14:08
1/5 anonim válasza:
neten nem tudok, de veszel egy kazattát angol német egy csomó van a boltokban és igenis otthon hallgatod, a kérdésekre a megoldókulcs is benne van, és ott megnézed, ha semmit nem értellé belőle, akkor meg a szöveget olvasd is el, az is benne van a könyvban, ami van a kazettához és így lehet fejlődni, fontos, hoyg az adott témájú szö9veghez legyen szókincsed, ha nincs akkor eleve veszett ügy, előtte a szókincset vedd át.
2/5 anonim válasza:
Én innen készültem a középfokúra, 15-ből 13 pont lett!
Miután kitöltötted a tesztet, meg lehet nézni, hogy mi volt a pontos szöveg, érdemes úgy is meghallgatni a végén, hogy nézed is.
A teszten kívül még jó néhány feladat van a szöveg feladataival. Próbáld ki!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D
2009. ápr. 18. 15:50
4/5 anonim válasza:
töltsd le az érettségiket (ha nyelvvizsgára készülsz, akkor az emelt szintet) ott mp3ban le lehet tölteni a hangot és van megoldókulcs is
5/5 anonim válasza:
Könyvtárból is lehet kölcsönözni ki kazettát, illetve sztem a legjobb megoldás az filmnézés, adott nyelven, magyar felirattal;)
-Pet-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!