Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angliába készülök dolgozni....

Angliába készülök dolgozni. Gyakorolni szeretném a nyelvet. Lennél a beszélgetőtársam addig?

Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Én csak vizsgára készülök, de ha ez megfelelne neked szívesen:)
2011. aug. 28. 18:10
 2/7 A kérdező kommentje:

Mikor vizsgázol? Középfok?

Szerintem skypon megoldható lenne, nem?

Nekem is arra lenne szükségem, hogy beszéljek...

2011. aug. 28. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Fuh... Az a baj, h a skypetól lefagyott a gépem, arra gondoltam, hogy esetleg MSNen, nem teljesen ugyanaz, de jobb mint a semmi:/ Persze megértem, ha így neked nem jó.

Amúgy emelt angol érettségire készülök.

2011. aug. 28. 18:30
 4/7 anonim válasza:
hát ha gondolod én beszélek veled szivesen, nekem is nyelvvizsgára kellene készülnöm lassan. most kinn is töltöttem egy kis idöt amerikában, elvileg hnap indul haza a gépem. nem mondom h olyan nagyon jol megy az angol, de majdcsak összehozunk valamit :D küld el priviben a skype címedet
2011. aug. 29. 03:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Kedves első! Rendben, megpróbálhatjuk msn-en is, csak rendbe teszem a fiókomat, mert én meg azt használom ritkán...
2011. aug. 29. 21:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Középfokú nyelvvizsgám van, de kb. 5-6 éve nem használtam az angolt. Több dolgot megértek, főleg írásban, de szóban is. Csak erőt kellene gyűjtenem a beszédhez.... Ezért lenne jó valakivel gyakorolni....
2011. aug. 29. 21:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves első! Megvan az msn-em. Írj privit, és megosztjuk a címünket.
2011. aug. 29. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!