Elfogadják egyetemre való jelentkezéskor az alábbi eljárási módot?
2012 februári jelentkezéskor akarok beadni jelentkezési lapot egy olyan szakra, ahova a követelmény egy felsőfokú és egy középfokú nyelvvizsga. Nekem most még csak a felsőfok van meg. A középfokot 2012-ben tudom megszerezni, májusban vizsgázva.
Ez esetben is beadhatom a jelentkezésemet a továbbtanulásra úgy, hogy majd utólagos pótlással nyújtom be a középfokú nyelvvizsga bizonyítványomat?
igen
van egy határidő amikor utoljára be lehet küldeni a hiányzó papírokat
pl érettségi stb...
a nyelvvizsga is idetartozik
de azt azért nézd meg h mi szokott kb lenni ez az időpont
nehogy lecsússz
1.vagyok
úgy rémlik h július eleje szokott lenni az a határidő...
1.vagyok megint
na megnéztem
idén pl július 7u. volt a határideje a hiányzó dokumentumok beküldésének
arra majd figyelj h ha májusban nyelvvizgsázol még pár hét, mire megérkezik a nyelvvizsgapapírod..
szóval ezt is számítsd bele.
de sztem nem kell aggódni.
július elejére meglesz..
Szia!
Köszi a gyors választ! Azért is jelöltem ki a májusi időpontot, hogy legkésőbb akkor le kell tenni, mert még ha elsőre sikerül is, akkor is van ún. átfutási idő. :)
jól gondolkodtál és hajrá:)
azért jelölj meg olyat is ,amihez nem kell a nyelvvizsga, ez nehogy hiba csússzon a számításba és ezért ne kerülj be sehova
persze ha csak egy konkrét helyben gondolkodsz akkor nem muszáj mást bejelölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!