Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Elfogadják egyetemre való...

Elfogadják egyetemre való jelentkezéskor az alábbi eljárási módot?

Figyelt kérdés

2012 februári jelentkezéskor akarok beadni jelentkezési lapot egy olyan szakra, ahova a követelmény egy felsőfokú és egy középfokú nyelvvizsga. Nekem most még csak a felsőfok van meg. A középfokot 2012-ben tudom megszerezni, májusban vizsgázva.

Ez esetben is beadhatom a jelentkezésemet a továbbtanulásra úgy, hogy majd utólagos pótlással nyújtom be a középfokú nyelvvizsga bizonyítványomat?

2011. aug. 27. 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:

igen

van egy határidő amikor utoljára be lehet küldeni a hiányzó papírokat

pl érettségi stb...

a nyelvvizsga is idetartozik

de azt azért nézd meg h mi szokott kb lenni ez az időpont

nehogy lecsússz

2011. aug. 27. 11:38
 2/8 anonim ***** válasza:

1.vagyok

úgy rémlik h július eleje szokott lenni az a határidő...

2011. aug. 27. 11:41
 3/8 anonim ***** válasza:

1.vagyok megint

na megnéztem

idén pl július 7u. volt a határideje a hiányzó dokumentumok beküldésének

arra majd figyelj h ha májusban nyelvvizgsázol még pár hét, mire megérkezik a nyelvvizsgapapírod..

szóval ezt is számítsd bele.

de sztem nem kell aggódni.

július elejére meglesz..

2011. aug. 27. 11:43
 4/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a gyors választ! Azért is jelöltem ki a májusi időpontot, hogy legkésőbb akkor le kell tenni, mert még ha elsőre sikerül is, akkor is van ún. átfutási idő. :)

2011. aug. 27. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:

jól gondolkodtál és hajrá:)

azért jelölj meg olyat is ,amihez nem kell a nyelvvizsga, ez nehogy hiba csússzon a számításba és ezért ne kerülj be sehova

persze ha csak egy konkrét helyben gondolkodsz akkor nem muszáj mást bejelölni.

2011. aug. 27. 11:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak egy konkrét helyben gondolkodom (fordítói szak), és oda ez a feltétel. Máshova nem akarok menni. De köszönöm szépen a figyelmeztetést! :)
2011. aug. 27. 12:02
 7/8 anonim ***** válasza:
ok,akkor drukkolok h sikerüljön a nyv.:)
2011. aug. 27. 12:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. aug. 27. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!