Segítenél nekem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Tudom hogy nem jó helyre írom ezt, de itt talán segít valaki. Szóval fordítani kéne, pontosabban ellenőrizni az enyémet. ( ami sztem tele van hibával). Légyszi javítsátok ki! Köszönöm! Itt van magyarul:
Szia! Bocsi, hogy így ismeretlenül írok, csak lenne egy kérdésem. Mi történt vasárnap Győrben a 2. futamon? Ha jól láttam, már a 4. helyen voltál. Csak aztán a befutót/végét már nem tudtam megvárni. Utólag láttam az eredményt. köszi a választ! (és ne haragudj a zavarásért)
itt pedig az én 'alkotásom': Hi! i'm sorry that I write you so nameless, I just would have a question. So what happened in the 2nd race in Győr? If I've seen right, you were already on the 4th place. But i couldn't wait for the end yet. I've just seen the result subsequently. Thank you for the answer (and please don't be angry .... the disturbing)
Szerintem nagyon nem jó amúgy:( de köszi mindenkinek, aki segít!
ha ezzel beszélgetést szeretnél kezdeni valakivel aki tetszik neked akkor jó helyre írtad
am mivel fordítottad?
Hi! i'm sorry for writing you as a stranger but would you mind anwering a question? I would be very grateful!
What happened in the 2nd race in Győr? You were on the 4th place, if I saw right. But I couldn't wait until the end. I've just seen the result subsequently. Thank you in advance for your response!
(sorry for disturbing you)
Így jobb? :P
Amúgy csak azért segítettem mert győr benne volt... mihez is kell ez? :D
De kinek?
Tudnom kéne mi folyik a városban XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!