Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit ér az ember egy alapfokú...

Mit ér az ember egy alapfokú nyelvvizsgával?

Figyelt kérdés
Mire jó az ilyen vizsga? Még soha sehol nem láttam, hogy ezt kérnék, meg hát az alapfok azért tényleg elég alap tudást jelent, azzal nem igazán lehet beszélgetni, olvasni, filmet nézni stb. Vagy tévedek?
2009. ápr. 13. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
maximum motiválóerő ha később megpróbáld a középfokot.meg tul.képp leteszteled önmagad vizsgaszituban.amúgy semmit se ér...
2009. ápr. 13. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
ha=hogy
2009. ápr. 13. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az alapfokuval nem érdemes foglalkozni, hacsak valaki nem olyan típus, hogy szívesen gyakorol egy vizsgára.

Beszélni nem tudsz, érteni nem értesz szinte semmit, van egy papirod, ami semmire nem jó.

2009. ápr. 13. 20:29
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Valakinek a munkájához szükséges, másra szerintem nem jó.
2009. ápr. 13. 20:33
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
megtanulod az alapszintű dolgokat,így pl: ha külföldre utazol,tudsz szobát foglalni egy hotelban,meg tudod kérdezni az útirányt,el tudsz mondani magadról alap dolgokat.
2009. ápr. 13. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
és nyilván ha állást keresel akkor egy alapfokú többet ér, mintha semmi sem lenne ott
2009. ápr. 13. 22:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

semmit!

nem bántásból, de így van, tapasztalatból mondom, hogy nekem felsőfokú angol nyelvvizsgám és 98%os angol érettségim van és még ez a tudás is nagyon kevés és sokszor nem elég, pedig nem tolmács vagyok és nem élek az USA-ban

2009. ápr. 14. 19:00
 8/10 anonim válasza:
100%
Nekem alapfokú van, és elég jól beszélek németül! (8 évet tanultam). Az igaz, hogy semmire sem mész vele, mert manapság már aki leérettségizik az kap középfokút!
2009. ápr. 15. 09:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
utolsó válaszoló: azt honnan vetted, hogy érettségire adnak középfokút?:D
2009. ápr. 17. 15:51
 10/10 anonim válasza:
100%
Nem érettségire, hanem ha középiskolában nyelvet tanulsz, érettségizel belőle és sikerül, akkor az automatikus középfokú nyelvvizsga!
2009. ápr. 20. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!