Kinek milyen tapasztalatai vannak az Euro nyelviskoláról?
Én franciára jártam, járok.
Kicsit változó tapasztalataim vannak. Az első tanfolyamon minden szuper volt. Befizettem az előleget, és kaptam tőlük a tf kezdése előtt sms-t, hogy melyik terem, és hogy ott is ráérek majd fizetni délelőtt. Így elkerültem a reggeli nagyon durva sorban állást, és nyugisan tudtam fizetni. A tanfolyamon egy nagyon jó tanárunk volt. Az órák végig érdekesek voltak, és sokat tanultam alatta. A 4. hét után megírtam a szintfelmérőt, és már nem is a középhaladó, hanem egyből a haladó szintre sorolt volna, szóval totál megérte a pénzét.
A mostani eddig nem túl jó. Eleinte nem kaptam sms-t, és nekem kellett utána járni (persze tök máshol volt az óra, így vicces lett volna ha kezdés előtt 10 perccel odaérek, és ezt akkor közlik - pedig már előre kifizettem az egészet - lehet ezért sz*rtak már le utána, hehe). Aztán ez a tanár nem olyan jó, húzza az időt. Bár szerencsére holnaptól visszakapjuk az előző tanárunkat, jupijé, már alig várom a holnapot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!