Mit lehet tenni? Nincs elég fantáziám.
A levélírás a legkönnyebb, abból a szempontból, hogy nagyon jól megtanulható. Keress egy tanárt, kifejezetten a levélírással kapcsolatban (ezt akár neten keresztül is megteheted, ha gondolod, szívesen segítek én is...). Pár alkalom, sok otthoni gyakorlás, és MESTERE lehetsz a levélírásnak. Az ugyanis annyira kötött, egyszerűen csak meg kell tanulni a formulákat (címzés, dátum mikor hova megy, hogyan indítasz és hogyan zársz egy levelet, attól függően, hogy milyet kell írnod...), de magát a levél törzsét sem muszáj a kisujjadból kirázni, ugyanis kb. 10-féle sablon levelet ha kívülről tudsz, akkor már nagyon egyszerű beletenni azt az érdemi infot, amit elvárnak a vizsgán...
Fel a fejjel, ez TÉNYLEG megtanulható (nem novellapályázat, ahová írói véna szükségeltetik)
Középfokú nyelvvizsgán esszét? Nono, ennyire ne szaladjunk előre, filmkritika, esszé, könyvajánló, majd a felsőfokúra... (Milyen nyelvvizsgát tűztél ki célul, BME? Ez lényeges, mert célirányosan kell készülni!)
Tanár vagyok, jelenleg GYEDEN, szívesen segítek, adok feladatokat, elolvasom amit írsz, ha kell javítom (nem nyelvtani, hanem stilisztikai, formai és tartalmi hibákra gondoltam - mert időm, az sajnos kevés van...)
Szerintem tuti nem egy város, mert én FALUban...
Ha meggondoltan pontosan milyen nyelvvizsga a cél, írj nyugodtan privátot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!