Rosetta Stone-ról vannak tapasztalataitok?
Ákos, nem te vagy az? XD (Csak mert éppen egy ilyen nevű ismerősöm is éppen ezt tervezi, így nagyon érdekes az egybeesés.)
Én magam épp ma próbáltam ki a Rosetta Stone 3-at, már amennyire a limitált verzió (mert még az aktiváló kódot keresem a nyelvifájlokhoz...) engedi. Nekem nagyon tetszik. Mind a 4 készséget fejleszti, gyakoroltatja, így otthoni tanuláshoz nagyon jó lehet...
már voltam egy tanfolyamon (angol kezdő) és ott én voltam a legjobb, 97%os lett a zárótesztem. szóval egy pici alapom van. ja a headway elementary első 7fejezetét vettük át.
de írtam, hogy nem csak ezt használnám,hanem az english grammar és vocabulary in use-t. vagy egy középfokhoz ez is kevés?
ja és nem ákos vagyok:D
Szia nem Ákos! :)
Az első válaszadó vagyok ismét. Szerintem jó lesz így kezdésnek, mert az a program mind a négy készséget fejleszti, és te még kiegészíted a másik két könyvvel...
Egyébként te netről töltöd le a programot, fájlokat?
Mert én most az aktiváló kód után nyomozok...csak másik nyelvből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!