Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Bevasarlokozpontokban lehet...

Bevasarlokozpontokban lehet angol nyelvoktato dvd-ket venni? Ha igen melyekben?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 17:45
 1/10 A kérdező kommentje:
Es kb mennyibe kerul?
2011. júl. 29. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagyjából az összesben, amelyben van könyvesbolt.
2011. júl. 29. 17:50
 3/10 A kérdező kommentje:
A kerdesemert kerlek ne nezzetek tudatlannak, de az a helyzet, hogy nem magyarorszagi vagyok csak jovo heten megyek nyaralni es ezert nem tudtam hogy varjam meg amig megyuk, vagy vegyek itthonrol.
2011. júl. 29. 17:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha tudatlan vagy; aki mindent tud, nem kérdez. Most arról volna szó, hogy utaznál, és érintenéd Magyarországot, és arra vagy kíváncsi, ott helyben tudnál-e venni ilyet?
2011. júl. 29. 17:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen
2011. júl. 29. 18:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Konkrétan milyen DVD-re gondolsz, DVD-rom amit csak a számítógép játszik le, vagy DVD-M amin az anyag nem széleskörű de az asztali DVD-k is lejátsszák, illetve angol nyelvoktató könyv, amihez van CD is ?
2011. júl. 29. 18:50
 7/10 A kérdező kommentje:
DVD-ROM es a nyelvoktato konyv is erdekelne. De elsosorban a DVD-rom
2011. júl. 29. 18:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor nem feltétlenül kell neked idejönnöd, és itt megvenni. Van egy nagyon jó sorozat én még anno a TESCO-ban vettem meg, viszont most meg lehet venni a kiadótól, "letöltési joggal", ha letöltötted, akkor kiíród DVD-re. Így olcsóbb is. Az elérhető link:

[link]

2011. júl. 29. 19:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, hogy elnéztem és ezeket még nem lehet letölteni, csak DVD-n megrendelni.
2011. júl. 29. 19:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem azert megyek, hanem nyaralni. DE gondoltam ha mar ott vagyok akkor megnezhetnem.:P
2011. júl. 30. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!