Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ki vizsgázott már Dexam...

Ki vizsgázott már Dexam nyelvvizsgán a Debreceni Egyetemben?

Figyelt kérdés
Hogy volt? Bementetek, és eligazítottak, vagy egyedül kellett minden megkeresni? Eléggé félek tőle, én ősszel megyek, s már előre parázok.
2011. júl. 27. 19:50
 1/3 anonim válasza:
Dexam nyelvvizsgán voltam, de Székesfehérváron. Minden ki volt írva, jól lehetett tájékozódni, de személyzet is volt az eligazításra. Szerintem ez Debrecenben sem lesz másképp, a Dexam nekem jól szervezett nyelvvizsgának tűnt.
2011. júl. 27. 19:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat.

AZ igazság az, hogy magától a nyelvvizsgától nem félek, inkább a tájékozódástól. Bárhol képes vagyok eltévedni.

....Hajajj....

2011. júl. 27. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:

én nem a debreceni egyetemben hanem az agráron vizsgáztam pegid a próba az egyetemen volt,a szóbweli uygebár a dexam központban,szóval nem biztos hoyg ott lesz az őszi

nincs eligazítás max a terem környékén állhat ott vki aki segít de úgyis név szerint fognak behívni a terembe.október még messze van én mos t a telct próbálom augusztusban remélem nem kell majd mennem a dexamra.SZóval nem biztos hogy az egyetemben lesz,még a jelentkezési idő sem járt le.

de ha annyira félsz ettől akkor ha már meglesz a hely előtte pár nappal nézd meg a termet így nem kell aggódnod hogy el fogsz késni emrt eltévedtél.

2011. júl. 28. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!