S. O. s! Valaki le tudná nekem írni angolul, hogy mit beszélnek benne pontosan? (fontos, link bővebben)
Az emberek azt gondolják, h Madonna rossz színésznő. Ezért ő nem hibáztatja a népet, mert úgy gondolja, nem ő a rossz színésznő, hanem a filmek voltak pocsékak, amikben játszott. Mind ezzel együtt úgy érzi, nagy nyomás nehezedik rá. Az Evita azért jó, mert musical és ezért az emberek képesek lesznek könnyebben elfogadni Madonnát a szerepében, mert az egész a zenéről szól. Amikor a riporter a karakterről kérdezi, ő kétségbeesettnek, meg nem értettnek és nagylelkűnek írja le. Könnyen egyesülni tud a karakterrel, mert őt is bántották az életben.
Amikor elkezdené mondani, h Evita karakterét vizsgálta, a riporter rátereli a szót, h ő miért érzi, h bántották az életben. Az édesanyját nagyon fiatalon vesztette el, és ez nagyban meghatározta élete további döntéseit. Hatalmas éhség, üresség maradt benne és így kellett felnőnie. Félt bármit is szeretni. Lehet, h ezért reagál néhány dolgot túl, ezért túlérzékeny (itt rákérdez, h a riporternek élnek-e a szülei és gyakran hívja-e őket). Sok helyzetben ideges és azt kívánja, bárcsak lenne édesanyja, akit ilyen esetekben felhívhatna. De nincs.
Ezeket a helyzeteket maga oldja meg? - Igen.
Nincs valaki, aki közel áll hozzá? - Persze, hihetetlen barátaim vannak.
Van olyan hely, amit biztonságosnak tart? - Nagyon jó kérdés. Nem igazán... Najó, ez mégse igaz. Van egy testvérem, annak egy férje és egy fia, ők Los Angelesben laknak. A testvérem az édesanyjám személyiségét örökölte. Amikor nagyon el vagyok keseredve, hozzá rohanok, mert nála megvan a melegség, a család; bármikor elmehetek hozzá és dínós filmeket nézhetek a fiával a kanapén fekve és ilyenkor biztonságban érzem magam.
Ha visszatekint az életébe, volt olyan szerelem, aki meghatározó volt? - Természetesen, Sean.
Senki se érhet a nyomába? - Nem.
Érhet valaki a nyomába? - Miért ne?
Nem tudom. Néha az emberek elzárkóznak. - Nem, én abszolút nem zárkózom el. Hihetetlenül romantikus vagyok.
[bocsi, NJ-ben 11 óra van, majd folytatom ;]
Csak angolul kértem,nem is gondoltam smikor se,hogy valaki magyarul vestődik nekem ezzel.:)
Csak angolul kéne leírni,utána én le tudom fordítani,csak így nem hallom jól.:S
elírtam:semikor
Egyébként köszönöm annak,aki nagyjából leírta magyarul az egyik részét.:)
:D Jah, tényleg :D
bocs, benne vagyok a lendületben :)
Szívesen! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!