Hol tudok olasz cd hanganyagot vásárolni?
Neten már rákerestem, de csak olyat találtam amit a gépen lehet meghallgatni. De nekem olyan kell amit a discmanemen meg tudok hallgatni.
Nem megrendelni szeretném, hanem megvenni egy boltban.
Középhaladó, haladó szint kéne.
Köszönöm a válaszokat!!
Hm.. milyet gépen lejátszható hanganyag CD-t találtál? mutasd.
Discman lejátszik mp3-at is, nem csak audioCDt.
Vagy maximum te kiírod magadnak CDre.
Hát csak ezt találtam. Nekem teljes, egymásra épülő nyelvleckék kellenének. Nincs türelmem kiírogatni Cd-re, inkább megvenném.
ööö a linkelt oldal nem egy olasz hanganyag CD oldala, hanem egy linkeket gyűjtő oldal, online nyelvoktatásról.
Ott persze, hogy nem találsz CDt.
Azt hittem, valami nyelvoktató CDt találtál, csak a formátumát kell megnézni, hogy jó-e a discmanedbe.
Érdeklődj a Studio Italia-nál! Budapesten, a Ferenciek terén vannak.
Nyelviskola, könyvesbolt... biztos van nekik hangzóanyaguk is. Meg egy csomó minden!
Egy normális könyvesboltban biztos, hogy kapni ilyet is. De könyvtárból is, ha kihozol olyan nyelvkönyvet, amihez van CD, akkor a pultnál a CD-t is elkérheted.
De vigyázz, mert a Progetto Italiano-hoz olyan CD-t adnak (legalábbis pár éve nekem ilyen lett), amit csak számgépen tudsz lejátszani!
Az I primi due passi című könyvhöz kazettát adnak, de gondolom, az nem jó.
De mondom valamirevaló könyvesbolt v könyvtár (főleg városi, megyei) biztos megoldja a problémát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!