Milyen nehéz középfokú nyelvvizsga után a felsőfokút megszerezni? (német)
Figyelt kérdés
1 év kihagyás után szeretnék újból nekiugrani és megcsinálni a felsőfokút is. Szerintetek mennyi idő kell a felzárkózáshoz?
Ja és még egy kérdés! origo vagy euro
2009. márc. 31. 21:08
1/3 anonim válasza:
Én úgy hallottam, ha németből jól sikerült a középfok, akkor nincs messze a felsőfok.. Nem tudom, én még a középfok előtt állok, de szeretnék még a jövőben eljutni a C1 fokig.. :)
Szerintem nem veszett el semmi, amit korábban megtanultál, szorgalommal gyorsan visszajöhet. Német tv, újság, rádió esetleg egy kirándulás bármely németajkú országban.. :)
Sok sikert
Jah, még azt is hallottam, hogy a TELC könnyebb, mint az ECL, én inkább az egynyelvűeket részesítem előnyben. (főként ÖSD) de Te döntesz, sok sikert!
2/3 anonim válasza:
A felsőfoknál a szókincsre mennek rá, illetve a nyelvtannál a nehezebb részekre!
3/3 anonim válasza:
A jó középfok és felső között nincs olyan sok különbség. Egy éven belül letehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!