Az Ecl vizsgára gyakorló könyvben lévő írásbeli feladatoknál az éles vizsgán levők hasonló nehézségűek?
Figyelt kérdés
A könyv Szabó Szilvi- Michael Collins íróktól van.
Az elején az ECL jel, földgömb térképpel , meg Nagy britannia zászlaja van.
A kérdésem, hogy azok akik az írásbeli vizsgán már voltak, mit tapasztaltatok, nehezebbek a vizsgán levők??
Meg úgy egyébként mik a tapasztalataitok az írásbeliről?
2011. júl. 11. 13:39
1/3 anonim válasza:
Nekem egyik ismerősöm volt 2 éve felsőfokon, akkor azt mondta, hogy hasonló volt, illetve valamivel könnyebb.
2/3 anonim válasza:
Ha a könyv kb 80%-át tudod akkor nevetve megvan, én kb két órát tanultam, rá, reggel 10-kor volt a vizsga 7-9-ig átolvasgattam és 96%-os lett.
No para!:o)
3/3 anonim válasza:
én is azután mentem nyelvvizsgázni, szerintem könnyebb a vizsga. bár sose volt gondom a némettel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!