Feleletválasztos kérdésnél az a) vagy a b) a megoldás? .... His parents speaks French. a) Either b) Neither
Figyelt kérdés
Melyik a jó? S a másik miért nem? Valaki magyarázza el please. Köszönöm.2011. júl. 5. 21:59
1/16 anonim válasza:
de itt az either vagy a neither közül kéne választani? mert akkor hülyeség + ha többesszám van akkor nincsen s-rag speak után
2/16 anonim válasza:
Ez így tényleg hülyeség. Max úgy lenne jó, hogy egyik sem beszél franciául..
Neither OF his parents speak French.
De ez így sehogy se lesz jó!
3/16 anonim válasza:
nem tudom hogy allitjatok ezt ilyen biztosan mert az az s ott van es ugy is jo
5/16 anonim válasza:
Ahogy a többiek írták, speak után s nem kell ebben az esetben! Hál' isten kevés rag van a használt angolban, így mindenki el tudja dönteni...
6/16 anonim válasza:
nem tudom elmagyarazni nem vagyok tanar. nezd meg a grammar-checkerben, gondolom meg talalod igy s-el
7/16 anonim válasza:
Ebben az esetben nagyon is jó az "s" a speaks végén, hiszen a "Neither his parents" E/3-ban érthető, így a speak után jó az s. A válasz meg Neither.
8/16 anonim válasza:
A mondat mindenképpen jó, szóval arról szálljatok le :D A kérdés az, hogy az either miért nem állhat ott...
9/16 anonim válasza:
ja akkor már világos az s meg a neither miatt van
10/16 anonim válasza:
azert nem allhat ott mert olyan hulyen hangzik hogy felall a szor a hatadon. nincs is ertelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!