Hogy vagy hol tudnám megtanulni a jelbeszédet?
Sinosz-nál tudsz jelentkezni, de nem gatyáznak a költségekkel, ráadásul szervezés is a béka feneke alatt van-legalábbis nekem ezek a tapasztalataim.
Szerintem jobban jársz, ha keresel egy olyan embert, akinek a hozzátartozója süketnéma, így tud jelelni.
Hát, nem tudom, nekem az első tanfolyam 35 ezer Ft volt. Ez az alapfok első része. Itt a vizsgán megmondták, hogy semmit nem tudunk, csak s szavakat pakolgatjuk egymás után, de azért átengedtek mindenkit. Aztán kerestek másik tanárt, a második tanfolyam már valamivel jobb volt, de itt gyakorlatilag 2 tanfolyam tananyagát vettük át, mivel az első semmire sem volt jó. Őszintén szólva azt sem tudom, hogy most megvan-e a teljes alapfokom, vagy még kellene hozzá egy vizsga, de ez már nem is fog kiderülni.
Szerintem ez a pénz egyáltalán nem méltányos ár. Ráadásul a 90%-át DVD-kből és könyvekből tanultam meg.
Mondjuk nekem nem a nyelvvizsga kellett, csak szerettem volna tudni jelelni, de szeptembertől júniusig jártam tanfolyamra, és semmire sem volt jó kb.
SINOSZ
Hallatlan Alapítvány
anyanyelvi jelelő, aki lehet halló, vagy siket is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!