Hogy kezdjek el német nyelvet tanulni a leges legelejéröl az alaptól?
az a helyzet, hogy én most 8.- os vagyok. 1. óta tanulok németet, 6.- ban rájöttem, hogy kéne tanulni, sikerült is össze hoznom 4.35- ös átlagot, de a németnél nem tudtam mit kezdeni, mert nem sajátítottam el az alapokat és úgyérzem megkéne tanulnom, mert fontos lehet még.
megköszönném, ha valaki tudna ajánlani valami iylesmi oldalt vagy valami.
Vedd elő a régi könyveidet, néz meg melyik szavaknál melyik névelőt használják, gyakorold a ragozást, tanulj szavakat. Nézheted a tv-t is, bár lehet nem értesz sokat belőle, azért hallgatni lehet.. meg zenét is, olvass dalszöveget, nézd meg a fordítást. Olvass német újságcikkeket a neten, pl. joy.de, glamour.de, cosmopolitan.de vagy bárm más, ami eszedbe jut. Próbálkozhatsz a chateléssel is, vagy más e-mail partnerekkel. Barátokat szerzel és segítenek helyesen használni a nyelvet. Más nem igen jut eszembe, adj időd magadnak és lehetőleg mindennap gyakorolj valamit. Az se rossz megoldás, ha lefekvés előtt nézed a tv-t németül, (előbb-utóbb lesz kedvenc csatorna, sorozat, film..) vagy olvasol pár sort..
Sok sikert
Én itt találtam online német tanárt...én egyáltalán nem tanultam eddig németet..de 1 év alatt nagyon sokat tanultam meg...majdnem az összes német alapot...
Őnállóan németül 1-et használom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!