Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha kimegyek norvégiába mennyi...

Ha kimegyek norvégiába mennyi idő még megtanulom a nyelvet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 14:51
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

személyfüggő

ha n agyon szorgalmas vagy és fő profilban csinálod (lényegében egész nap könyv + rádió + TV + mindennapi kommunikáció), akkor egy év alatt nagyon magas szintre juthatsz (különösen ha már van gyakorlatod a saját erőre alapozott nyelvtanulásban)

2011. jún. 22. 15:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát sajnos azt mi nem tudhatjuk, hogy neked mennyi idő, mert csak te érzed hogy mennyire megy. Ha még el se kezdted, akkor 1-2 év is lehet. Sok minden kell ahhoz hogy legalább középfokon tudj egy nyelvet.
2011. jún. 22. 16:29
 3/10 anonim ***** válasza:
34%
Hacsak nem remetének mész ki, akkor egészen biztosan anyanyelvi szint közelében leszel belőle 1 év alatt.
2011. jún. 22. 16:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
1 év alatt majdnem középfok.
2011. jún. 22. 16:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha tudsz angolul akkor 2-4 ev. Ha nem, akkor talan 1-2 ev. 1 ev nem eleg, hogy magas szinten beszelj, de addigra mar a legtobb dolgot meg fogod erteni es kommunikalni is fogsz tudni.
2011. jún. 23. 04:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: Miért tart több ideig a tanulás, ha tud angolul?
2012. máj. 29. 15:43
 7/10 anonim ***** válasza:
26%
Mert a helyiekkel akkor angolul fog tarsalogni. Ha nem tud, akkor jobb esellyel fog norvegul beszelni mivel az angolra semikor semmilyen korulmeny kozott nem szamithat, ergo a helyi nyelvre lesz utalva...
2012. máj. 31. 22:51
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem ez csak elhatározás kérdése :)
2012. jún. 1. 16:54
 9/10 anonim ***** válasza:
En meg tapasztalatbol beszelek...
2012. jún. 3. 00:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Én fél év alatt jutottam el olyan szintre, hogy felvettek norvég egyetemre, norvég képzésre. Mondjuk előtte tanultam svédül pár hónapi Mo-n, illetve németül is jól tudok.
2012. nov. 29. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!