Lovly kérdése:
Hogyan tanuljak német középfokú nyelvvizsgára?
Figyelt kérdés
Ha valaki tud segítsen..mert míg itthon vagyok addig tanulnom kell a nyelvvizsgára..és majd csak később lesz tanárom..addig vhogy muszáj készülnöm :S:)2011. jún. 20. 17:27
1/2 anonim válasza:
Keress chat partnereket akikkel tudsz németűl chatelni.Én is igy tanultam rengeteget németűl :)
2/2 anonim válasza:
Ha gondolod, én nagyon szívesen segítek Neked! Egyrészt küldhetek feladatsorokat, sok oldalt tudnék ajánlani, ami segít a készülésben, mert én is ezt csinálom épp, meg én szeretem is a nyelvet, beszélgethetünk is németül msn-en, ha van kedved. Ha érdekelne, nyugodtan írj itt egy üzenetet! :) Nekem is jól jönne, mert én is gyakorolnék ezzel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!