Megéri-e fellebbezni a nyelvvizsgán?
Figyelt kérdés
Dexam felsőfokú angol nyelvvizsga szóbeli része nem sikerült.
A dexamnál 30 pontot kell elérni (60%).
Két külön része van a szóbeli vizsgának az egyik a beszédkészség és a beszédértés.
A beszédértésben hibáztam,elrontottam.Az is közre játszott,hogy elég nehezen lehetett hallani,de én inkább magamat hibáztatom.
A szóbeli részben összesen 27 pontot értem el (54%).Megéri-e fellebbezni vagy inkább csináljam újra?
Legfőképp olyat kérdeznék,aki ért hozzá ,de véleményeket/tapasztalatokat is várok.
2011. jún. 14. 17:01
1/3 anonim válasza:
54%ra nem! Aza hat százalék már túl sok nekik... Én most lebbeztem fel 56%ra irásbeli középen de nemhiszem hogy meglesz! viszont már a 6% sok! Énis ottcsináltam:S
3/3 anonim válasza:
Sosem tudhatod. Anno én a hallgatásnál (ECL) +7%ot kaptam, valószínűleg sort téveszthettek javításnál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!