Angliában és egyéb országokban (kivéve a miénkben) kell a diplomához nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 18:07
1/9 anonim válasza:
Ott nem vesznek föl külföldiként az egyetemre, ha nincs nyelvvizsgád(TOEFL, Cambridge, stb.). De amúgy azoknak nem kell tudtommal, akik angol anyanyelvűek(vagy angol nyelv ország állampolgárai, gondolom én).
2/9 A kérdező kommentje:
Szia! Nem akarok kimenni külföldre dolgozni... Csak érdekelne, hogy ha más országokban ugyanúgy elvárás -e a diplomához a nyelvvizsga, mint nekünk.
2011. máj. 28. 21:13
3/9 anonim válasza:
Gondoltam. A választ pedig nem...Érdekes, külföldön mégis jobban tudnak angolul, mint itthon, ahol evárás.
4/9 A kérdező kommentje:
Jogos!! S miért? Mert általánosban jobb a képzés. Nem felnőtt korban dől el, hogy ki milyen jó lesz egy idegen nyelvből... A kényszer soha nem javít egy helyzeten.
2011. máj. 28. 21:57
5/9 anonim válasza:
Dee, a kényszer is javít. Svédországban/Finnországban/stb. is sokan tudnak angolul, és ott nincs szinkron a tévében, minden felirattal megy...
6/9 A kérdező kommentje:
Ez persze szép megoldás. Könnyen tanulhat így az ember. Azért remélem van, amit szinkronizálnak is. :D
2011. máj. 28. 23:11
7/9 anonim válasza:
Nincsen. Vagyis van, a meséket. És ennyi. És ott az a normális, senki nem rinyál érte(tudtommal :D)
8/9 anonim válasza:
Szlovéniában sem kell, és általánosságban itt is jobban tudnak az emberek angolul... amúgy itt sincsenek szinkronizálva a filmek,sorozatok, felírat van hozzájuk
9/9 anonim válasza:
Bulgáriában úgy tudom nem kell.Szerintem Svájcban sem ,de többiről nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!