Érdemes középszintű nyelvvizsgát tenni?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor milyet? Telc?2011. máj. 26. 21:45
1/13 anonim válasza:
Attól függ, mit szeretnél. Jól jöhet. Olyat, amilyen neked a legszimpatikusabb(nekem a TELC az, ezért tettem azt).
2/13 anonim válasza:
Kéne. Egyetemi jelentkezésnél pluszpont, sok diplomához is elég a sima közép.
Én inkább a BME nyelvvizsgát ajánlanám.
3/13 anonim válasza:
Én TELC-en voltam és elsőre sikerült.
Más típusúval nincs tapasztalatom, így nem tudom se ajánlani, se rosszat mondani róla.
Nekem a TELC a tökély, mert elsőre meglett a komplex C. :D
4/13 anonim válasza:
Hát ha felsőfokú a cél akkor nem nagyon :P
8/13 anonim válasza:
Mondjuk, hogy egy lehúzós sz.r?
9/13 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy azt is meg lehet csinálni, mostanában már nem csak az az egy nyelvvizsga van az országban, tehát nem követelhet lehetetlent, mert senki sem csinálná meg. Van nyelvtani teszt(azt próbáltam), ami szerintem nem olyan nehéz, ha megy a nyelvtan, ha nem megy, akkor még gyakorolni kellene, meg fordítás is, amit ugyan nem szeretek, de meg lehet csinálni.
10/13 anonim válasza:
Nem mondasz újat, mert ott csináltam. Meglett ugyan elsőre, de nagyon lehúzós. Szóval tapasztalat. Bocs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!