Milyen nyelvek hasznosak?
Angol, német, francia, orosz, spanyol, ezekkel lehet érvényesülni.
Kínaival semmire sem mész, mivel a nyelvüket nem használják üzletkötésnél, angolul üzletelnek. Így a piacon felesleges lesz, ha megtanulod.
A helyedben oroszt tanulnék, mert a szláv nyelvcsaládot nagyrészt meg-megértenéd vele, illetve én könnyebbnek találtam mint a németet, vagy a franciát. És nagyon érdekes nyelv is egyben!
Viszont Magyarországon nincs nagy igény rá (köztudattal ellentétben), inkább cseh, lengyel, szlovák amiket most keresnek sokan.
olaszt ne tanulj...akkor már inkább spanyol, ugyan egyiket se beszélem de szerintem akkora különbség nem lehet a kettő nyelvtana között, de az fontos különbség, hogy a spanyolt egy fél kontinensen megértik, míg az olaszt kb. 2 országban.
Igazából már ez a kettő is egész hasznos, és irigyellek is, hogy 2 nyelvet is beszélsz =)
Szóval én is a spanyolt ajánlom, de ugyanígy hasznos szerintem a francia, orosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!