Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Holnapi angol érettségi? Hogy...

Holnapi angol érettségi? Hogy nyugtassam le magam?

Figyelt kérdés

Matek-angol duplázással fogok felvételizni, legalábbis terveim szerint.

A matek nagyon jó lett, az angoltól viszont rettegek. Nem azt mondom, hogy nem tudok semmit, mert de, elég jó vagyok angolból, viszont félek, mert tudom, hogy ez nagyban csak szerencse kérdése..

Ti mivel nyugtatjátok magatokat? :)

2011. máj. 4. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Én semmivel mert nem vagyok ideges.Fejben kell lemeccselni az agyaddal, én már kb nem izgulok semmilyen vizsga elött:D

Lesz ami lesz alapon nem stresszelem magam feleslegesen.

2011. máj. 4. 18:02
 2/8 A kérdező kommentje:
És hogyan kell fejben lemeccselni az agyammal? ;)
2011. máj. 4. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Elhatározás kérdése:D

Én pl. vezetésnél voltam úgy hogy nagyon izgultam a vizsgán meg is buktam, utána meg úgy mentem oda hogy lesz*rom max. megbukok megint, kibírom a vizsgadíjat.De persze azért beleadtam mindent.Azóta nem izgulok kb semmin.

2011. máj. 4. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Én ha angolból tesztet írunk, azzal nyugtatom magam, hogy a szódogát kivéve mindenben előnyömre van az hogy az angol az egy nyelv. ha pl nem jut eszedbe az h 'we went to the cinema' akkor írhatod h 'i went out with my friends and we watched a great film'

nem biztos h ez helyes de én pl így csinálnám.

Nyugi, biztos ügyi leszel :)

Szurkolok ezerrel :)

2011. máj. 4. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is holnap megyek. Nem igazán izgulok, max. kicsit azért, hogy normálisak legyenek a feladatok, mert ez attól függ, szerencse. Meg persze azért, hogy le tudjam írni a levelet annyi kis lepkefingnyi helyen, amennyit adnak rá. Good luck to everyone ;)
2011. máj. 4. 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:

hát ja, nem árt leírni annyi helyen, mert ha többet írsz, akkor pontlevonás jár érte.

fuj de utálom ezt a rendszert. :D

2011. máj. 4. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha emiatt le fognak vonni pontot, akkor megcsókolhat egy ponton, aki kitalálta...:D
2011. máj. 4. 19:19
 8/8 anonim válasza:
Én még két éve 10-ben csináltam előrehozottat, de annyira nem volt para :D És tényleg, angol esetében főleg, avval érdemes nyugtatni magad, hogy ha ott leszel, akkor beleadsz mindent, de tanulni rá már nem tudsz. Végül a teljes 94%-os lett :)
2011. máj. 4. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!