Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy mondjuk ezt angolul?

Hogy mondjuk ezt angolul?

Figyelt kérdés

Valószínűleg Spanyolországba utazom egy évre önkéntes munkára, de angol nyelvű motivációs levelet és önéletrajzot kell írnom. Szóval lenne néhány kérdésem:

"Egyetemen médiára jelentkeztem, mert úgy érzem, hogy jó a fogalmazókészségem, és könnyen tudok emberekkel kommunikálni."

"Ha kiutazom, akkor halasztok egy évet az egyetemről."

"Nagyon elhivatott vagyok."

2011. máj. 4. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Most nagyon le vagyok fáradva agyilag de az uccsó: "I'm very determined."

a 2.-nál a halasztani egy évet egyetem előtt az "to take a gap year before university"

a többire most képtelen vagyok, bocsi...pedig holnap emelt angol érettségi... :S

2011. máj. 4. 14:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:D Sok sikert az érettségihez:)
2011. máj. 4. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:

I candiced the Departmet of Media in the University beacuse I think I can well reformulated and I can make contact people.

If I travel to Spain I shall to take a gap year before university. I am very determined.

Ne használj rövidítést levélben! (remélem, jók)

2011. máj. 4. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves Tapír!

Jóllehet abban igazad van, hogy formális levélnél nem vonjuk össze a szavakat és nem rövidítünk, de kapásból találtam 7 nyelvtani hibát a 2 és fél mondatodban, aminek a felét ráadásul valaki már korábban megmondta...

Sose értettem, miért ütik bele egyesek az orrukat olyan dolgokba, amihez semmi közük... -.-'

2011. máj. 4. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!