Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Júliusban ezerrel finnül...

Júliusban ezerrel finnül tanulok, betársulsz?

Figyelt kérdés

Augusztus elején utazom ki, addig fel kell frissítenem a tudásomat, ehhez keresek tanultársa(ka)t. Skype-on is akár, nem baj ha kezdő vagy, legalább átnézem az alapokat.

Ha van kedved együtt tanulni - és nem vagy link!!!-, dobj egy e-mailt. Könyveim vannak, azzal tudok segíteni. :)

2011. máj. 4. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Egypár alap dolgot megtaníthatnál érdekességképp.Ha a kor nem számít.:D de csak mert imádom a nyelveket,a kultúrákat és a finnel is szívesen megismerkednék.

Írok privátot:D

2011. máj. 4. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:
*kizárólag nyelvtanulás céljából,nem vagyok link*
2011. máj. 4. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:
hát engem is érdekelne, bár én egyáltalán nem tudok finnül, de egyik rokonom kint él, és voltam náluk tavaly, és azóta érdekel a nyelv meg a kultúra, de csak juniusban lenne jó mert most vizsgázok meg nyelvvizsga is lesz, szal ha neked akkor is jó akkor benne vagyok
2011. máj. 4. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Elkezdtem egy éve a finnt, de eléggé 'beragadtam' az elején, és kicsit úgy is maradt (nem linkségből, az idő alatt letettem a japán nyelvvizsgát).

Most tuti nem érnék rá ilyenre, júliusra lenne szabadidőm - akkor viszont kifejezetten tetszene az ötlet! Ha neked is jó így, akkor dobj egy privátot :) (vagy írj vissza itt, és felkereslek én)

2011. máj. 9. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!