Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ez baj? Miért nehezebb ez a...

Ez baj? Miért nehezebb ez a könyv? Vagy csak szerintem az?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehetőségem nyílt próbanyelvvizsgát tenni, Telc-eset. Elkezdtem készülni egy picit, csak egy gondom van: a honlapjukon található feladatsorokat rendkívül egyszerűnek találtam, ellenben van egy könyv, Nagy Zsuzsanna, Tóth László: Telc angol vizsgafeladatok a középfokú nyelvvizsgához. Ebben a könyvben megcsináltam majd minden tesztet, és nagyon nehéz volt szerintem, az összes végredményben 50-60% körül mozgott. Miért van ez? A könyv tényleg ennyivel nehezebb, vagy csak nekem az? Előre is köszi az értelmes válaszokat!
2011. máj. 4. 09:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Két oka lehet:

1. ez a könyv nem a nyelvvizsgafeladatokat tartalmazza és a szerzők ugye máshonnan, viszont hasonló típusú feladatokat tettek bele. Ez egyébként mindenhol így van, de itt lehet, hogy kicsit direkt nehezebbet tettek bele.

2. a telcesek direkt gyengébb feladatsort tettek fel a netre, hogy elbukd a vizsgát és újra menjél.

egyébként én a 2. pontra tippelek.

2011. máj. 5. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!