Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mekkora tudás kell a középfokú...

Mekkora tudás kell a középfokú nyelvvizsgához?

Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, annyi azért kell, hogy egy mondatot hiánytalanul, értelmesen össze tudj állítani. (Alany, állítmány, tárgy)
2009. márc. 7. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
annyi tudás kell, hogy kevésbé bonyolult általános mondatokat jól összetudj rakni, és alap témákról beszélgetni
2009. márc. 7. 17:57
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
én is nemsokára fogok középfokú vizsgát tenni, elég sokat kell rá tanulni, szerintem. remélem sikerül majd azért
2009. márc. 8. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
folyékony beszéd 5 percig akáriről szinte. 'öööö'-nélkül nem nyöszörögve és természetesen hibátlanul.ha megkérdezném hogy "hogyan készítenéd el a töltött káposztát" akkor arra is tudnod kellene válaszolni
2009. márc. 10. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is nyelvvizsga előtt állok, de akkor ez nehezebb mind gondoltam.

A töltött káposztáról beszélni 5 percig folyamatosan "öööö" nélkül még magyarul se menne... még négyszemközt a legjobb ismerősömmel se, nem ám egy vizsgabizottság előtt. :(((

2009. jún. 15. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Középszinten a hangsúly azon van, hogy általános témákról véleményt tudjál mondani, illetve ragálni és közvetíteni tudj újságcikk szintű témákat. Nem árt persze a szókincs sem, de inkább az a fontos, hogy folyamatos legyen a szóbeli, ne akadj el és maradj a témán belül.
2009. jún. 30. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!