Van olyan normális oldal, ahol amerikaiakkal lehet chatelni?
Figyelt kérdés
Normális alatt azt értem, hogy nem mindenki webcamon szeretné mutogatni magát...
Már sok oldalt megnéztem, de nehéz igazi barátokat találni :S
2011. ápr. 28. 16:24
2/10 anonim válasza:
chatroulette.com
webkamera kell hozzá
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de én a chatroulettet pontosan olyannak ismerem ahol mindenki megkérdezi fél perc után, hogy megmutatom-e a mellem...
2011. ápr. 28. 16:41
4/10 csicseriborsó5 válasza:
Háát, ha rám hallgatsz, nem mész fel az omegle oldalra.
Én 4 próbát tennem, de mindegyiknél perverz alakokkal találkoztam. A 4. után meguntam és kiléptem.
De ha gondolod, mi beszélgethetünk angolul. (Mondjuk attól függ milyen angoltudással rendelkező beszélgetőpartnert szeretnél.)
5/10 anonim válasza:
Én is szívesen beszélgetek veled angolul :)
6/10 Vadmeggy válasza:
"Van olyan normális oldal, ahol amerikaiakkal lehet chatelni?"
Te amerikai vagy, vagy nem tudsz olvasni?
7/10 anonim válasza:
9/10 A kérdező kommentje:
02:14 nem értem miért mondod ezt, mindenesetre nem a kérdésre válaszoltál, így szeirntem te nem tudsz olvasni. :)
Köszi minden válaszolónak! :)
2011. máj. 1. 19:25
10/10 A kérdező kommentje:
Az interpls nagyon tetszik! Köszönöm mégegyszer!!!
2011. máj. 1. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!