TELC angol c1 felsőfokú nyelvvizsgán aki volt! Milyen szóbeli tételt kaptál?
Figyelt kérdés
privátban is elküldheted2011. ápr. 28. 09:59
1/3 anonim válasza:
Én tavaly októberben vizsgáztam, az egyik téma választható volt (az egyik, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak, ha au-pairként dolgozol, a másik a sportolás), a vitánál pedig a kaszinók illegálissá nyilvánítása mellett vagy ellene kellett érvelni. Sajna a harmadik feladat most nem jut eszembe.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, jól leírtad! Azt még mond el, hogy 'sportolás' címszó alatt mit kell elmondani. Viszonyod a sporthoz, vagy általánosságban a sportolásról? Kösz
2011. ápr. 28. 21:36
3/3 anonim válasza:
Hát annyira nem emlékszem rá, szerintem eléggé általánosan kellett... te sportolsz-e, micsodát, miért jó az, stb.
Ja és most jut eszembe, hogy a harmadiknál valami olyasmiről kellett beszélni, hogy milyen hátrányai vannak, ha sokat ülsz számítógép előtt pl. rontja a szemed, ha rossz a tartásod akkor gerincproblémák, elveszi az idődet a barátaidtól, ilyesmi. Örülök, ha segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!