Van itt olyan ember aki segítene nekem angolban?
Figyelt kérdés
Nos olyan ötletem támadt, hogy keresek egy embert aki tud angolul, és facebook cseten beszélni vele angolul, de folyamatosan bármilyen témáról, nos tudom hogy így nem lehet megtanulni a nyelvet, de gyakorolni igen, nekem sajnos nincsenek olyan ismerőseim akikkel tudnék angolul beszélni, ezért keresek embert aki esetleg vállalkozna erre.. én sem vagyok profi még tanulási folyamatban vagyok, de ez szerintem rettentő sokat segítene, vélemény? 17/F2011. ápr. 26. 15:00
1/8 anonim válasza:
Én szívesen beszélek veled angolul :)
16/L
2/8 anonim válasza:
Én is szívesen gyakorolnék, ha gondolod írj egy privátot! ;)
17L
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, írtam nektek privátot. :) :D
2011. ápr. 26. 22:22
4/8 anonim válasza:
hű ez jó csajozós szöveg volt látom:)nekem is kéne gyakorolnom az angolt lányok:P
5/8 A kérdező kommentje:
:DDD Hát igen.. :P Pedig nem annak szántam, tényleg segítséget keresek. :D
2011. ápr. 28. 22:14
6/8 anonim válasza:
Én is rosszul álok angolból nem segítenétek nekem is?
7/8 anonim válasza:
Most készülök origós felsőre:D Nagyon örülnék, ha én is tudnék valakivel gyakorolni:D
8/8 anonim válasza:
Whoever needs help to improve his English language skills just message me on my e-mail address!
P.S. A beköszönőnek is angolnak kell lennie! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!