Péterfay Dóra kérdése:
Valakinek nincs meg véletlenül a Tangram Aktuell német tankönyvsorozat jóminőségű pdf-ben?
Figyelt kérdés
Látássérült lány vagyok, a bajai Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja tanulója. Ezt a tankönyvsorozatot bár megtaláltam az interneten, elég rossz minőségűek azok a fájlok, így beszélő programom nem olvassa az Abbyyfine reader-rel konvertált változatukat, némelyiket meg át sem tudom konvertálni, olyan hibásan szkennelték be. Ha esetleg valakinek megvan, akkor az legyen szíves, zkennelje be, és töltse fel valamelyik letöltőoldalra! Előre is nagyon szépen köszönöm!2011. ápr. 26. 14:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!