Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van valakinek kedve velem...

Van valakinek kedve velem csevegni németül? Középfokú nyelvvizsgára készülni?

Figyelt kérdés
Van mikrofonom, tehát tudunk beszélgetni. Az Ezer kérdés, ezer válaszból tanultam. Abból jól lehet tanulni. De én a munkabeosztásom miatt hétköznap csak este kilenc után érek rá beszélgetni. Hétvégén viszont szabad vagyok jobban.
2011. ápr. 23. 12:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Jelenleg milyen szinten vagy németből (mennyi hiányzik még a középfokhoz kb.?)

Melyik fajta nyelvvizsgára készülsz?

Hány éves vagy?

Fiú/Lány?

Én is nyelvvizsgára készülök. :)

2011. ápr. 23. 20:07
 2/2 A kérdező kommentje:

Az Origós nyelvvizsgára készülök. Jelenleg már középszinten vagyok, csak gyakorolnom kell. Már régóta megvan a megfelelő tudásszinten. Legalábbis ami a nyelvtant illeti, a szókincset fejlesztgetem most.

25 L vagyok.

Van mikrofonom, és tudunk így beszélgetni németül. Az Ezer kérdés, ezer válaszból is tanulok, többek közt. Az nagyszerű könyv arra, hogy gyakoroljunk.

Egy bibis pont volt mindig, ha tanulótársról van szó, hogy én csak este kilenc után érek rá hétköznap a munkám miatt.

Szóval nekem inkább a gyakorlaton lenne a hangsúly. Meg persze ezáltal a fejlesztésen.

2011. ápr. 24. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!