Mi a véleményetek az ELO-s tanfolyamokról?
Figyelt kérdés
Most nyertem a koponyeg.hu-n egy tanfolyamot, kíváncsi vagyok, hogy mennyit ér, ha normálisan csinálja valaki.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 22. 21:37
1/1 anonim válasza:
Szerintem okj-st akkor érdemes tanulni, ha valamelyik annyira érdekel, hogy azért tanulod, mert érdekel, és nem azért, mert erre akarod alapozni az életedet. Én hobbiként eltudom képzelni, hogy jó lehet, nyelvet tanulni, vagy olyan dolgot, amit szeretnél, de kétlem hogy a munkáltatók túl nagyra becsülnék. Én is szemezek egyikkel másikkal, de jelenleg sajnos nincs annyi időm, hogy tisztességgel tudjam csinálni, akkor meg nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!