Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit jelent ez? (angol szöveg)

Mit jelent ez? (angol szöveg)

Figyelt kérdés
"We want a room on the first floor", I said. "Certainly, sir", the hotel manager answered. "Have you a room with a private bathroom?", I asked. "Yes, sir", the hotel manager said. "Here are the keys to number twenty-one." I took the keys and my wife and I went upstairs. We unlocked the door of twenty-one and went into the froom. We shut tze door and put our cases on the floor. "Listen!" My wife said. "There's a man in this room. He's singing." You're right!" I said. "He's in the bathroom." I knocked the dorr of the bathroom. The singing stopped. "Who is it?", a voice said. "This is our room", I said. What are you doing here? "Your room!", the voice answered angrily. "This is my room. Please, go away. I'm taking bath." "I call the manager", my wife said. Just then the door opened ad the mamager came in. "I'm very sorry", he said. "I made a mistake. Your room is next door. Here are the keys to number twenty-two."
2011. ápr. 18. 13:47
 1/1 anonim ***** válasza:
" Az első emeleten szeretnénk egy szobát ", mondtam. "Hogyne, uram", felelte a hotel menedzsere. "Van külön fürdőszobás szobájuk?", kérdeztem. "Igen, uram", mondta a menedzser. "Tessék, itt vannak a kulcsok a 21-es szobához." Elvettem a kulcsokat, és a feleségem és én fölmentünk. Kinyitottuk a 21-es szoba ajtaját és bementünk a szobába. Becsuktuk az ajtót és a táskáinkat a padlóra tettük. "Figyelj!" mondta a feleségem. "Egy férfi van a szobában. Énekel." Igazad van!" mondtam. "A fürdőszobában van." Kopogtattam a fürdőszoba ajtaján. Az éneklés abbamaradt. "Ki az?", kérdezte egy hang. "Ez a mi szobánk", mondtam. Mit csinál itt? "A maguk szobája!", felelte a hang mérgesen. "Ez az én szobám. Kérem, menjenek el. Éppen fürdöm." "Hívom a menedzsert", mondta a feleségem. Épp akkor nyílt az ajtó, és a menedzser bejött. "Nagyon sajnálom", mondta. "Hibáztam. Az Önöké a szomszédos szoba. Itt vannak a kulcsok a 22-es szobához."
2011. ápr. 18. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!