Szerintetek az ECL-en vagy az Euro examon csináljam a nyelvvizsgát?
Első vagyok
Még annyi, hogy én ECL-t csináltam.
Pont ma voltam ECL B2-n.
Noos, az írásbeli reading része egyáltalán nemvolt nehéz, ahhoz képest ami a honlapon van fent.. bár ugye sokfajta tipusú feladat lehet, most pont 2 olyan volt, ami annyira nemgáz ( szövegből pár kifejezés kimarad, felsorolásból választod. a másik meg szöveg amihez tartozik egy kérdéssor, pár szavas válaszok kellenek.)
2 db 200 szavas esszé volt, én ezen tuti elcsúsztam, mert mert formal letterre számítottam, és helyett elénktoltak 2 irtóbuta témát:DDD
A listening tragédia volt, az az ECL-en a legnehezebb. az elsőre a-b-c válasz közül kellett karikázni, és televolt az egész háttérzajjal, a második viszonylag könnyebb volt, rövid válaszokat kellett írni.
A szóbelitől féltem a legjobban, de ha ismered a partnert (én nemismertem, de előtte "összebarátkoztunk" ) akkor nemgáz,velünk a vizsgáztatók is kedvesek voltak nagyon. :)
ismerkedés, utána egy témát feldobott azzal kapcsolatban kellett beszélgetni és utána kép alapján az adott téma kifejtése. :)
Így utólag tuti ecl írásbelire és Telc szóbelire mennék, mert a magnó mint mondtam itt a legnehezebb, és telcen még a szóbeli is könnyebb. :)
18/L
Én is ECL B2n voltam ma, szerintem is a magnó volt a legrosszabb itt. Írásbeli szerintem könnyű, a szóbeli speaking része is. ECL-re menj szeritnem..:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!