Mennyire esélyes eljutni FRANCIA középfokig otthoni tanulással úgy, hogy már tanultam régen 2 évig? Milyen könyveket ajánlanátok?
Gimiben tanultam 2 évig, nagyon szerettem. Ez már olyan 8-10 éve volt és most babával vagyok itthon, gondoltam újra belevágnék. Szerintetek mennyire lehetséges különtanár nélkül?
(Nyelvtanulási tapasztalatom már van, mert angol felső-, német középfokom van.)
A France-Euro-Express 1-2 van meg gimiből. Miket tudnátok ajánlani itthoni tanulásta?
Mennyi idő alatt akarsz eljutni addig?
Naponta mennyi időt fordítanál rá RENDSZERESEN?
Mekkora a motivációd?
Sokmindentől függ. :)
Szerintem napi fél-1 órát tudnék rászánni, összesen heti 5-6 óra meglenne talán.
Még pár évet itthon leszek, de 2 gyerek mellett már nem nagyon lesz rá időm gondolom, így addig is olyan szűk 1 évet szánnék rá intenzívebben.
Tudom, elhatározás és kitartás kérdése...:)
Nézd csak, itt egy kérdés, ahol nagyon rövidre szabtam a határidőt...
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelvt..
:)
Mármint te voltál a kérdésfeltevő? Hát, igen, nem semmi. :)
Nekem mondjuk annyiból jobb, hogy van egy kis alapom, még ha több éve is kezdtem el - így talán tényleg egyszerűbb tanár nélkül, de nálad is lehetséges szerintem. :)
Megkérdezhetem, hogy milyen könyvet + hanganyagot vettél?
Salut,
Igen, én írtam ki azt a kérdést...
Allons-Y I könyv és hanganyag
Eddig nagyon jónak tűnik.
Számomra nagyon érthető.
Továbbá megvan a kreatív francia könyv és hanganyag.
De ez valahogy nekem nem jön be. Inkább csak biznisz-szagú az a módszer. Persze ez csak az én személyes véleményem.
Én jobb szeretem a "klasszikus" módszert:
- tankönyv, munkafüzet
- nyelvtani magyarázatok és elég sok gyakorlat
- hanganyag
- kitartás és eltökéltség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!