Angolt szeretnék tanulni, de csak szóban. Nem érdekel az írás és olvasás. Lehetséges-e így sikert elérnem? Hallás után szeretném csak tanulni
Kell lennie olyan módszernek, ami először a beszédértésre és a beszédre összpontosít, és csak utána tanítja az írás-olvasást.
Ajánlom a Kacagva angolul nyelviskolát, ott a szóbeli részen van a hangsúly, és csak emlékeztetőnek jegyeznek fel szavakat.
Diszlexiás vagy? Akkor is érdemesebb lenne egyszerre tanulnod a kettőt, mert utólag többet szenvednél az írásbeli részen.
Tulajdonképp nem vagyok diklexiás és a látásom is kitűnő,csak nekem most arra van szükségem,hogy holnap vagy akár holnapután leüljek a munkaadómmal tárgyalni és azt gondolom,hogy a nyelvtan meg a sok tanári nyelvtanulás csak időpocsékolás és ez legalább 2-5 év mire megérik bennem az angol.
Jelenleg haladó szinten vagyok francia nyelvvel és ha elém raknak egy angol szöveget kapásból franciául olvasom.Mert az van bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!