Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Fel lehet készülni ilyen...

Fel lehet készülni ilyen gyorsan a középfokra?

Figyelt kérdés

A Start Neu és az Unterwegs Neu könyvekből tanulok, most tartok magántanárral a 15. leckénél, de úgy döntöttem, májusban szeretném megpróbálni a nyelvvizsgát.

Szerintetek, ha minden szombaton és vasárnap 5-5 leckét végigvennék, megtanulnám a szavakat és a nyelvtant, május elején összejöhet egy középfokú EuroExam nyelvvizsga?

Köszi a segítséget! :D

2011. ápr. 1. 19:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Csak akarat kérdése szerintem:)
2011. ápr. 1. 20:15
 2/16 A kérdező kommentje:

hát ha csak azon múlik, meglesz :D

csak lehet, hogy ennyi idő alatt képtelenség lenne... :S

2011. ápr. 1. 20:20
 3/16 anonim ***** válasza:

a start nem elég az alap fokig,az unterwegsből az első, a sárga az már alap közép között van,de szerintem még a piros mindenképpen kell,márcsak a témák miatt meg a szókincs miatt is.

(egy német tanár)

2011. ápr. 1. 20:27
 4/16 A kérdező kommentje:
A Stert és a 2 db Unterwegs is megvan, a sárga meg a piros is
2011. ápr. 1. 20:27
 5/16 anonim ***** válasza:

Intenzív (napi min. 1-2 óra tanulással, ha nem kezdő szinten vagy) szerintem igen.

Sok sikert!!

2011. ápr. 1. 20:46
 6/16 A kérdező kommentje:

kedves utolsó! el sem hiszed, hogy mekkora öröm nekem ezt olvasni!!! :D

köszönöm a válaszokat, és a drukkot! :D

megyek is németezni! :P

2011. ápr. 1. 20:55
 7/16 anonim ***** válasza:

ha mind2 könyvet megcsinálod akkor szerintem elég lesz :) a magántanítványaimnál én is ennyit szoktam venni+ plusz a tipikus vizsgafeladatok :)

sok sikert!

(előző tanárnéni)

2011. ápr. 1. 20:59
 8/16 A kérdező kommentje:

kedves némettanárnéni! :)

szerinted akkor fel lehetne készülni ilyen gyorsan, ha alapfokon állok, de nagyon szorgalmas vagyok?

2011. ápr. 2. 08:35
 9/16 anonim ***** válasza:
szerintem minden szombaton és vasárnap 5-5 leckét végigvenni képtelenség. meg kell érteni a nyelvtant és utána gyakorolni. a szavakat rendesen meg kell tanulni. a feladatokat meg kell csinálni a munkafüzetben. szerintem képtelenség, ha CSAK hétvégén foglalkozol vele. ha hétköznap is napi 2 órát és hétvégén egész nap németezel, úgy már lehetséges.
2011. ápr. 2. 11:37
 10/16 anonim ***** válasza:
A szókincs, ami a könyvben van, nem lesz elég. Valami kiegészítést javaslok, pl. Egy híján húsz.
2011. ápr. 4. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!