Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » TELC nyelvvizsgán személyazono...

TELC nyelvvizsgán személyazonosság igazolására jó a személyi és a vezetői engedély?

Figyelt kérdés
csak mert azt írták hogy 2 fényképes igazolvány kell az azonosításra, és nem elég egy, viszont azt nem tudom hogy jó-e a jogsi, mert útlevelem az nincs
2011. márc. 31. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Nemrég vizsgáztam én is TELC-en és IGEN, jó.

Nekem is csak személyi + jogsim van és én is ezekkel igazoltam magam! Csak ne hagyd otthon egyiket sem! :)

Sok sikert a vizsgához! ;)

2011. márc. 31. 11:55
 2/5 A kérdező kommentje:
milyen volt a vizsga nehéz volt? és jutott mindenre elég időd? én májusban megyek
2011. márc. 31. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem meg csak személyim van...ilyenkor szerintetek mi van?
2011. márc. 31. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Kik ezek, hogy kettőt akarnak? Rendőrnek, bírónak, bármilyen hatóságnak elég egy is, ezek hivatalosabbnak képzelik magukat a hatóságoknál?
2011. márc. 31. 13:51
 5/5 A kérdező kommentje:
igen ez érdekes szerintem is hogy nem elég egy, ez egy honlapon ahol TELC nyelvvizsgát szerveznek az külön ki van hangsúlyozva hogy egy nem elég, ha nincs jogsid jó még az útlevél meg tartózkodási engedély ezt írják nemtom hogy a diák igazolvány jó-e mert az is fényképes, de már nem lehet személyazonosságra használni mint régebben, szal ha nincs jogsid vagy útleveled nemtom mi van...
2011. márc. 31. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!