Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen oldal a www.omegle.com?

Milyen oldal a www.omegle.com?

Figyelt kérdés

Valós emberekkel tudok beszélni angolul?

Mert voltam ott, hirtelen valaki beköszönt nekem...

Nincs valami rendes angol chat? Ahova regizni kell, rendes szobák vannak, érdeklődési körök, adatlap kitöltés, persze olyan emberekkel, akik szintén nyelvtanulás céljából használják azt. Mint a rendes chat.hu, csak angolul dumcsizunk. ?

2011. márc. 19. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
lol voltam parszor omgelen, nem tudom milyen celbol.. szerintem vicces ahogy mindenki cybersexelni akar. egyszer elkovettem egy hibat es a video-ra kattintottam. nem ajanlom azt
2011. márc. 19. 21:14
 2/9 A kérdező kommentje:
S milyen oldalt ajánlotok (rendes, chatelős, regizős, normális, tanulni akaró emberekkel) angol nyelvtanulás céljából?
2011. márc. 19. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:

az omegle egy "random" chat szoba, bejelentkezel, és bekapcsolnak hozzád valakit, aki bárhol lehet a világon, és épp ő is bejelentkezett.

Teljesen idegenekkel beszélsz, se kép, se más infód nincs róla, még a neve se.

Ha valaki nem tetszik, disconnect, és kapsz egy új embert... lényegében poén.

2011. márc. 19. 23:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem, de "milyen oldalt ajánlotok (rendes, chatelős, regizős, normális, tanulni akaró emberekkel) angol nyelvtanulás céljából?"
2011. márc. 20. 00:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Más oldalt?
2011. márc. 20. 00:29
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

szerintem eleg normalis, talan azert mert van fizetos resze is ( de az ingyenes reszek is jo, hasznalhatoak)

2011. márc. 20. 07:43
 7/9 anonim ***** válasza:

sharedtalk.com

Itt kizárt a cyber. Ha megpróbálod kitiltanak.

A.

2011. márc. 20. 17:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Mi az hogy "Itt kizárt a cyber". Mi az a cyber?
2011. márc. 20. 17:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Cyber= virtuális szex.
2011. márc. 22. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!