Hogy sikerült a felsőfokú német nyelvvizsgát letennetek?
Figyelt kérdés
A középfokúm már megvan, 10. év végén tettem le, egy nyarat szántam rá, viszonylag lazán, egy 2 hetes tanfolyam és 2 hónapnyi különtanár segítségével simán meglett. Most elsőéves egyetemista vagyok, és a diplomámhoz sajnos felsőfokú kellene. Viszont az elmúlt 3 évben szinte semmit sem tanultam németből, nagyon sokat felejtettem. Szerintetek mennyi idő lenne egy felsőfokú? Először persze szeretném az elfelejtett dolgokat előidézni, majd azt fejleszteni. Sikerülhetne így a felsőfok? Egy nyár alatt gondoltam ezt is (3-4 hónap).2011. márc. 18. 20:10
1/6 anonim válasza:
igen sikerülhet. Tesztellek, hogy mire emlékszel: Mondd ezt a mondatot semmilyen segítség nélkül!!!!!!
Elmegyek játszani, mert itt, a házban rosszul leszek.
Ha ezt a monatot letudod helyesen írni segítség nélkül, akkor meglesz ;)
2/6 anonim válasza:
nálam felsőfokú szóbelin többek között olyan témakörök voltak, hogy: vega életmód, táplálkozási rendellenességek, eutanázia, Európai Unió, stb. úgyhogy ha azt a mondatot letudod írni gondolkodás nélkül, hogy : Elmegyek játszani, mert itt, a házban rosszul leszek. - akkor egész biztosan sikerülni fog!!!
3/6 Dorci.1991 válasza:
"Elmegyek játszani, mert itt a házban rosszul leszek"
Gondolom neked sincs meg a felsőfokúd.:D Mert elég nagy hülyeséget mondtál...:D:D
4/6 anonim válasza:
tegnap 20:11
Esetleg le tudod fordítani azt a mondatot?
5/6 anonim válasza:
22:10
Az euról vagy a táplálkozásról beszélgetni középfok vagy alapfok, kell hozzá egy kis szókincs, de igazi nyelvi kihívás nincs benne. Egy olyan mondat, mint amiről szó volt, az már felsőfok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!