Fél év alatt nem lehet felsőfokon megtanulni egy nyelvet?
Figyelt kérdés
Egyik tanárom váltig állítja, hogy LEHETETLEN!
Ha valaki egész nap tanulja, akkor sem tud levizsgázni felsőfokon fél év alatt!
3 év kell hozzá.
Ennyire pesszimista a tanár, vagy tényleg lehetetlen?
2011. márc. 11. 13:53
11/12 anonim válasza:
Szerintem ez semennyiben nem mond ellen az hozzászólásomnak. Sőt ha újra figyelmesen elolvasod, akkor láthatod, hogy én ugyanezt aktív tudásként jellemeztem.
Amúgy amikor valakit vizsgára készítek, akkor mindig megkérdezem, hogy a nyelvvizsga kell neki vagy a tudás. Nem ugyanúgy készítem...
Volt tanítványom, akinek sürgős volt a vizsga, le is tette, aztán még itt maradt 1 évig, hogy meg is tanulja a nyelvet.
12/12 anonim válasza:
sztem is lehetetlen,ennyi idő alatt maximum egy középszintre tudsz eljutni. 1-2 év kell az emelthez
(egy német tanár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!