Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsgára ki kell öltözni?

Nyelvvizsgára ki kell öltözni?

Figyelt kérdés
Öltöny-nyakkendő, vagy csak sima utcai ruha kell? Nőknek?
2009. febr. 19. 20:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Én nem öltöztem ki. Munkahelyemről ugrottam ki vizsgázni ebédidőben. Farmer és egy sima top volt rajtam. Szerintem nem kell kiöltözni. Sikerült a vizsgám, de ez már 4 éve volt. Lehet azóta más az illem.
2009. febr. 19. 21:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
En irasbelire nem különösebben öltöztem ki, de messze nem topisan mentem (lany vagyok, farmer, bluz, es azert nem sportcipö volt rajtam :) ). Szobelire, mar mehet elegansabban, csinos szoknya, csinos bluz. Fiuknak ing mindenkeppen, öltöny nem kell, nyakknedö mehet :) egy ilyennhelyzetben inkabb legyel egy fokkal tulöltözve, mint alul... en pl ezzel,a mit leirtam pont megtalaltam a helyes iranyt, de szobelin erezni lehetett a vizsgaztatotn, hogy azt nem neztek jo szemmel, aki nem volt kulturaltan felöltözve, elvegre ök fel voltak, es egymast tiszteljük meg vele! Sok sikert!!
2009. febr. 19. 21:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
bocs a sok elgepelesert, csak igyekeztem SOS-hez merten irni :) de azert remelem erthetö. Az elsö valaszolohoz: en 5 eve nyelvvizsgaztam es nalunk a 90 % azert fel volt öltözve rendesen, de mondom, ez föleg a szobelin szamit... ja, en a Goethe-ben voltam.
2009. febr. 19. 21:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Illem szerint bizony ki kellene, legalább szóbelire. Írásbelin nem számít, de szóbelin bizony öltöny nyakkendő. Nőknek blúz szoknya. Nekem is sikerült, a vizsgáztatók se farmerben vannak, tehát meg kell adni a tiszteletet.
2009. febr. 19. 21:03
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

szóbelire öltözz ki szépen

nagyon sokat számít a megjelenés

öltönyben szinte mindenki jól néz ki

fehér / világoskék ing, szép nyakkendő (ha nincs az nem baj)

sok sikert vizsgához

2009. febr. 19. 21:37
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
Én a bme-n voltam nyelvvizsgázni, és nem öltöztem ki, sima utcai ruhában mentem a szóbelire és az írásbelire is. Normálisabb helyeken azt nézik, hogy mit tudsz, és nem azt, hogyan nézel ki. (Ja, és a vizsgáztatók sem voltak kiöltözve...)
2009. febr. 19. 22:00
 7/13 anonim válasza:
100%
Én 2009 februárjába voltam szóbelin.Az angol tanárnő kérésére öltönybe mentem,de láttam olan embert aki különösen nem öltözött ki.Nem feltétlen kell kiöltözni,de elvárják,hogy elegáns legyél.
2009. febr. 20. 08:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szobelin fontos, hogy jo benyomast tegyel, mert sajnos ez is szamit, nem csak a nyelvtudas. Ugyhogy oltozz ki, es mosolyogj, es ez mar fel siker (felos embereket eloszeretettel huzzak meg).

Irasbelire nem kell kulonosebben kioltozni.

2009. febr. 20. 09:28
 9/13 anonim ***** válasza:
86%
Mégis csak egy vizsga és a vizsgán illik csinosan megjelenni. Nem baj ha nem a legjobb báli ruhád van rajtad de ne jelenj úgy meg mint egy hajléktalan ha nem vagy az.
2009. febr. 20. 11:24
 10/13 A kérdező kommentje:
Ma volt az írásbeli, nem öltöztem ki. Szóbelire majd azért lehet. Köszönöm a válaszokat!
2009. febr. 20. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!