Angol középfokú nyelvvizsgához milyen nyelvtani szabályok kellenek?
Sziasztok!
Tehát pl past perfect, pres. cont. passive, stb. Valaki le tudná irni az összeset?
Köszönöm!
Szia!
Én úgy tudom, hogy "sima" középfokhoz mind a 12 igeidőt tudni kell. Viszont én üzleti középfokon voltam és ott nem kellett mind. :)
Köszönöm a válaszokat! Annyit kérnék, hogy leírnátok, hogy pontosan melyek ezek a szabályok? Itthon tanulok és így jó lenne tudni részletesen, mit kell tudnom.
Köszönöm!
Vedd meg az Oxford angol nyelvtant (bordó könyv) Magyarázatok, gyakorlatok önálló tanuláshoz. Tökéletes könyv sok sok feladattal. De vigyázz a megoldókulcsos verzióját vedd meg! Van CD-s is, de az nem tudom milyen. Ezen kívül ajánlani tudom még az Angol nyelvtan bibliáját is. Ebben nncs feladat, csak sok sok magyarázat.
De egy magántanár is illene, mert könyvből nem fogsz visszajelzést kapni a hülyeségeidről amit nem veszel észre. Emellett sokat olvassál könnyített könyveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!