Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik nyelvvizsgát ajánljátok...

Melyik nyelvvizsgát ajánljátok angol középfokúnál? Nem a nehézsége, ára alapján, hanem hogy melyiket fogadják el a legtöbb helyen! (Felsőoktatás, mukahely. )

Figyelt kérdés

Érdekelne belföldön meg külföldön is, hogy melyiket fogadják el a legtöbb helyen.

Már annyi fajta van, hogy nem bírom követni.

2011. márc. 6. 16:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

az Eurot,TELCE-t elfogadják külföldön is.

ami még jó az a BME.én is oda megyek,de ezt csak itthon fogadják el.

2011. márc. 6. 16:10
 2/15 anonim ***** válasza:
Telc
2011. márc. 6. 16:11
 3/15 anonim ***** válasza:
én is a Telc-et ajánlom.
2011. márc. 6. 16:15
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Amikor én még középiskolás voltam, csak Origo nyelvvizsga volt. Olyan még létezik? Ha igen, az milyen?

Lányom megy nyelvvizsgázni, és nem tudjuk, hogy melyikre menjen.

2011. márc. 6. 16:38
 5/15 anonim ***** válasza:

Én ECL-en voltam, azt is elfogadják. De azt is kell nézni, hogy miben jó a kislányod. Ha fordítani tud, akkor BME és TELC, ha pedig inkább fogalmazni, akkor inkább ECL.

A TELC meg a BME az nyelvtani tesztes, ha jól tudom. Az ECL-en szövegértés van, és csak alkalmazni kell tudni. Viszont ott nehéz a magnó,de alapvetően egy jó nyelvvizsga.

2011. márc. 6. 16:40
 6/15 anonim ***** válasza:
35%

Ilyen ökörséget írni mint amit az előző írt!! A telcen hogyan lehetne fordítás, amikor az egész egynyelvű, külföldi vizsga.

Viszont ha külföldön elismert vizsgát akar, akkor Cambridge vagy TOEFL, ezeket mindenhol elismerik és ehhez képest ez eddig írtak eltörpülnek.

2011. márc. 6. 16:46
 7/15 anonim ***** válasza:
Van még Origo, de nem biztos, hogy elfogadják kinn is.
2011. márc. 6. 16:50
 8/15 A kérdező kommentje:

A lányom nyelvtanból jó, a tesztek mennek neki jobban. Fordításban is ügyes. Szóbelin félénk, de amúgy is. Magyarul sem szeret megszólalni idegenek előtt.

Az egynyelvű ezek szerint azt jelenti, hogy nincs benne fordítás? Minden angolul van? A kétnyelvű meg azt, hogy van benne fordítás?

2011. márc. 6. 16:52
 9/15 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 16:46

Nagyon kedvesen fogalmazol, mondták már? Én sem tudhatok mindent, én úgy hallottam, hogy ott fordítani szokás. Engem is lehet félreinformálni.

Ha a nyelvtani teszteket szeretik, akkor nem az ECL a legjobb.

2011. márc. 6. 22:09
 10/15 anonim ***** válasza:
*szereti
2011. márc. 6. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!