Angol középfokú nyelvvizsgára vonatkozik a kérdésem. :D?
Figyelt kérdés
nemsoká fogok menni középfokú angol nyelvvizsgára (az előzőn megbuktam)szeretnék gyakorolni, beszélgetni angolul,különórát sajnos nem tudok venni, nincs rá pénzem. Ha valakinek van egy kis ideje heti legalább egyszer kicsit beszélgetni (angolul) kérem írjon vagy adja meg az e-mail címet és elküldöm az msn címemet,( vagy skyp-ot.
Előre is köszönöm.
Szabó Gergő
2011. febr. 26. 09:19
1/6 anonim válasza:
Én szivesen beszélgetek veled, de msn-en és skype-on nem tudok, csak emailben.
Szóval minden nap visszaa tudnék irni emailben.
Ha szeretnél, írj privit.
2/6 anonim válasza:
Kereshetnél külföldi online-beszélgetőtársat is, az is nagyon jó gyakorlásnak.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat( első válaszoló, írtam neked)e-maillel az a baj hogy nem folyamatos a beszélgetés és várni kellene a másik félre és skypon meg msn-en mikrofonon kerezstül is tudnánk beszélni, szóval jobb lenne,de ha te e-mailon keresztül szeretnél akkor úgy is jó. remélem ír még valaki a kérdésemre választ.
2011. febr. 26. 16:29
5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudok írni e-mail, nem engedi a rendszer. pls addj meg egy e-mailt címet
2011. febr. 27. 15:34
6/6 anonim válasza:
Hello, énis ugyanebben a helyzetben vagyok, nemsoká nyelvvizsga és különórára sincs pénzem... és szívesen beszélgetnék angolul hátha segítene.. írj mailt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!