Melyik angol nyelvvizsgát ajánlanátok? Felsőfokú angol nyelvvizsgát szeretnék tenni.
Az a baj, hogy nem tudom eldönteni hogy melyiket válasszam?
Van különbség? Vagy csak válasszam a legolcsóbbat?
Ha könnyűt akarsz, akkor menj a TIT-esree... az nemzetközi...bár semmi nem indokolja, hogy az legyen mert nem sokat követelnek...
Ha közepesen erőset akarsz, akkor menj BME-re... Ott már azért keményen követelnek és valóban a nyelvtudásért adják oda a papírt nem pedig csak pénzért...
Ha pedig kihívást akarsz, akkor felkeresed a Cambridge-et... Állítom, hogy ez a legjobb... keményen követelnek viszont az itteni felsőfokúdért megkapod a nemzetközi középfokot is és ha ezzel mész valahova munkát vállalni nem lesz kérdés, hogy a nyelvtudásodat megkérdőjelezik, sőt meg merem kockáztatni, hogy csak ez alapján is simán felvesznek...
Köszönöm szépen :)
Fel is pontozlak.
Mások válaszát is szívesen olvasom :)
Én is most készülök felsőfokúra.
Valószínűleg TELC-re megyek, az tűnik a legkönnyebbnek.
Te mikor mész? És melyik városban?
szia
én németböl megyek pannon c1-re.
Milyen képességü vagy? mert én Bme-n voltam és hát.. ahoz képest h majdnem anyanyelvüen beszélem a németet megbuktam.
ha voltál megosztanád velem tapasztalataid?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!