Honnan tudnék INGYEN letölteni Headway nyelvkönyvet? Csak fizetőset találtam eddig.
Figyelt kérdés
Itt ajánlotta valaki egyszer hogy le lehet tölteni ingyen nyelvkönyveket és most aktuális lenne a dolog,de csak olyan oldalakat találok ahol legalább 1 napra vagy 1 hónapra elő kell fizetned és akkor engedi csak a letöltést. Segítene valaki? Köszönöm!2011. jan. 28. 12:14
1/5 anonim válasza:
englishtips.org
csak regisztrálni kell, fizetni nem!
2/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi, regisztráltam és letöltöttem de nem tudom megnyitni. Ennyire béna vagyok? A Headway elementary teacher's book-ról van szó és nem video kell hanem maga a könyv. Tudnál segíteni?
Ui: lehet hogy csak este leszek gépközelben,addig is várom a válaszodat!
2011. jan. 28. 14:41
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, megnéztem én is nekem sem jó.
4/5 anonim válasza:
nézz utána itt: 4shared.com Itt elég gyorsan le is jönnek a könyvek :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Nagyon szuper ez az oldal, fél perc alatt lejött és tényleg ingyen! Nagyon sokat segítettél!!!
Ezer hála!
2011. jan. 31. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!