Hol tudok portugál nyelvböl középfokú, C típusú nyelvvizsgát tenni?
Magyarországon. Ha van akkor Bp-n.
Ugy tudtam az ELTE-n volt, de látom, már megszünt. Ha vki tud más helyet, lécci írjon!
Köszi!
Gugli: portugál nyelvvizsga.
Sok sikert!
ezt taaláltam:D De jó neked hogy már itt tartasz:D Én csak most kezdtem:D Azt megkérdezhetem hogy hogy/ hol tanulod?:)
Brazíliában:) És Te?
Sok sikert Neked a tanuláshoz!
Meu marido é brasileiro:). Brasil é um país muito bonito mesmo, mas muito perigoso tambem.
Xau! :)
Magyarországon jelenleg általános (tehát nem szaknyelvi) portugál nyelvvizsgát a budapesti Camões Intézet Portugál Nyelvi Központjában lehet tenni. Az Intézet az ELTE BTK Múzeum körúti campus-ának C épületében van, közvetlenül a Portugál Tanszék mellett a magasföldszinten.
Campustérkép: [link]
A Camões Intézet Portugál Nyelvi Központjának címe:
Camões Intézet
ELTE BTK Portugál Nyelv és Irodalom Tanszék
1088 Budapest, Múzeum körút 4/C
Ímélcím: clpic.budapest@gmail.com
Honlap: [link] (portugál nyelvű)
További információért írjatok bátran az Intézetnek!!!
clpic.budapest@gmail.com
A nyelvvizsgákat egyébként a Lisszaboni Egyetem bölcsészkarán működő "Portugál Mint Idegen Nyelv-Vizsgaközpont", azaz a CAPLE (Centro de Avaliação do Português Língua Estrangeira) szervezi. Tehát bár a vizsgák a Camões Intézet budapesti központjában zajlanak, a lisszaboni CAPLE az, aki a feladatsorokat elkészíti és a vizsgázók írásbeli és szóbeli teljesítményét értékeli. Minden, a vizsgákkal kapcsolatos információt tehát a CAPLE honlapján lehet megtalálni.
A CAPLE címe:
CAPLE - Faculdade de Letras da Universidade de Lisboa
Alameda da Universidade, 1600-214 Lisboa, Portugália
Ímélcím: caple@fl.ul.pt
Honlap: [link] (portugál és angol nyelvű)
Telefon: (+351) 217 920 098
Fax: (+351) 217 920 097
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!